Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 24 maj 2010

Bioresonator blir ny kund hos Orbit One

Medicinteknikföretaget Bioresonator i Umeå har valt kontraktstillverkaren Orbit One för tillverkning av två nya patenterade instrument.
Bioresonator utvecklar instrument för att mäta ögontryck i syfte att upptäcka glaukom (grön starr). De två första instrumenten i produktfamiljen som Orbit One ska tillverka är ARTTM Manual och ARTTM Servo Controlled.

Ordern innebär att Orbit One kommer att hantera inköp av ingående komponenter, tillverka delmoduler som till exempel olika avancerade kretskort, samt slutmontering, kalibrering och test. Orbit One kommer dessutom att ansvara för all logistikhantering och distribution ut till Bioresonators distributörer på respektive marknad.

"Efter en noggrann urvalsprocess med fyra olika kontraktstillverkare valde vi Orbit One. De uppfyllde våra stränga kvalitetskrav och var den leverantör som var mest aktiv, lyssnande och förstående för våra behov. De har en kompetent personal, medicinteknisk certifiering, stabila processer och även viktiga logistiktjänster som hjälper oss ut på den globala marknaden", berättar vd Mikael Lindblad på Bioresonator.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1