Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 26 maj 2010

House Control Europe distributör av Luxom busstyrsystem

Belgiska Minelec Engineering bvba har utsett Svenska House Control Europe AB som exklusiv distributör av deras IP-baserade hemautomationssystem, Luxom, på den Svenska och Norska marknaden.
Luxom är ett busstyrsystem för el, där komponenterna kommunicerar via standard IP-protokoll. Detta gör systemet integrerbart med de IP-produkter som existerar på marknaden. Systemet installeras både i kommersiell miljö på kontor och i fabriker men även till stor utsträckning vid nybyggnation av bostadshus.

Luxom har en stor andel av marknaden i hemlandet Belgien där automation och busstyrsystem accepterats till en högre grad än i Sverige. Ett busstyrsystem möjliggör energibesparande åtgärder via sensorer eller tidsstyrd automation samt ger möjlighet till en kraftfull central styrning av elsystemet. För privatkunder är komfort och energibesparing största argument för att installera systemet.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1