Mönsterkort | 28 maj 2010

Atoo representerar Neotech

Atoo Europe lanserar Neotech produkter för rengöring av mönsterkort, stenciler och andra flata ytor.
Bland produkterna märks Polysys rengöringsrullar som plockar upp damm och andra partiklar. Neotech rengöringsrullar kan rengöras i vatten och milt rengöringsmedel. Därmed slipper man kostnaden för klibb-papper som annars är en vanlig metod för att rengöra rullen. Rengöringsrullarna är dessutom utförda i ett material som minskar ESD-problem genom en ytresistivitet på 108 Ohm. Rullarna finns i bredder från 50-350 mm och i form av sticka.

Cleansys in-line rengöringsutrustning för mönsterkort tar bort epoxirester, damm, fibrer, ESD och andra föroreningar från mönsterkort.

Utrustningen, som endast är 240 mm bred, placeras innan lodapastatryckaren för att ta bort föroreningar och förbereda mönsterkorten för monteringsprocessen.

Fysiska föroreningar tas bort med rengöringsrullar av högmolekylär polymer och ESD elimineras genom jonisering.
Om Neotech och samarbetet med Atoo.

Neotech från Korea, är en leverantör av utrustningar och teknik för att eliminera föroreningar och statisk elektricitet på tunna material såsom mönsterkort, inom tryck och fotografi, på glas, substrat och andra ytor.

Atoo Europe marknadsför Neotechs produkter i Europa och Nordafrika genom sina kontor i Sverige, Frankrike och Tunisien.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-07-18 17:55 V10.0.0-2