Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 28 maj 2010

IAR Systems lanserar ett partnerprogram för inbyggda system

IAR Systems, som ägs av Intoi, lanserar ett partnerprogram för att integrera IAR Systems verktyg för programmering av inbyggda system med ett antal utvalda realtidsoperativsystem.
Genom partnerprogrammet skapas ett ekosystem av IAR Systems programmeringsverktyg och realtidsoperativsystem för att underlätta för utvecklare av inbyggda system.

- IAR Systems växer snabbast inom de mer avancerade systemen på 32-bitars arkitektur som i ökande grad integreras med annan mjukvara. Vi är därför mycket glada att så många leverantörer av realtidsoperativsystem vill knyta sig till oss, säger Stefan Skarin, vd på IAR Systems och koncernchef på Intoi. Intoi är en drivkraft för att utveckla teknikbolag och IAR Systems partnerprogram är ett viktigt steg i strategin att driva IAR Systems produktportfölj inom de mer avancerade systemen.

Till IAR Systems partnerprogram ansluter sig CMX, eForce, Express Logic, FreeRTOS, Micrium, Micro Digital, Quadros, Sciopta, SEGGER och Wittenstein.

IAR Systems kunder ställer olika krav på realtidsoperativsystem (RTOS) och så kallad middleware beroende på deras syfte med det inbyggda systemet. IAR Systems RTOS & Middleware Partner Program har utvecklats för att möta olika kundkrav och förenkla användningen av realtidsoperativsystem och så kallad middleware i kundernas inbyggda system.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-26 15:08 V9.5.0-1