Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 03 juni 2010

Ny vd på LEM

François Gabella har utnÀmnts till ny vd för LEM Holding SA. Han eftertrÀder Paul Van Iseghem som gÄr i pension vid Ärsskiftet.
Paul Van Iseghem, vd för LEM, fyller 65 nÀsta Är. Han har beslutat att gÄ i pension i slutet av 2010. François Gabella Àr anstÀlld i företaget frÄn 1 juli 2010 och tar över som vd frÄn detta datum. Paul Van Iseghem kommer att finnas till hands för styrelsen och den nya vd:n fram till slutet av Äret för en smidig överföring av det verkstÀllande ledningsansvaret.

Schweiziska medborgaren François Gabella, född 1958, utexaminerades frÄn EPFL, den schweiziska federala tekniska högskolan i Lausanne, med ingenjörsexamen i mikroteknik och innehar MBA examina frÄn IMD, International Institute for Management Development. François Gabella har en bred industribakgrund, han har arbetat i Schweiz, USA, Tyskland och Frankrike för företag som Schlumberger, ABB och Areva, i vilka han har haft globalt ansvar. PÄ sin senaste post var François Gabella vd för Tesa SA i Schweiz.

Paul Van Iseghem har ett mycket gott rykte som ledare och har framgÄngsrikt utvecklat företaget.

Felix Bagdasarjanz, LEMs ordförande sÀger:

- Sedan LEM Instruments knoppades av 2005 har Paul Van Iseghem framgÄngsrikt lett företaget under en imponerande fas av lönsam tillvÀxt och vÀrdeutdelning för aktieÀgare. SÀrskilt anmÀrkningsvÀrd Àr expansionen in pÄ nya marknader, framför allt i Kina, och nya tillÀmpningar sÄsom förnybar energi. Styrelsen vÀrdesÀtter tacksamt hans enastÄende insatser och LEM:s utmÀrkta resultat under de Är han har lett företaget. Vi Àr mycket glada att tillkÀnnage att François Gabella eftertrÀder som vd för LEM. Styrelsen Àr övertygad om att den breda erfarenhet som han har skaffat sig frÄn olika ledningsfunktioner samt hans personlighet garanterar fortsatt kraftfull ledning och framtida framgÄngar för företaget.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2