Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 11 juni 2010

Patrik Karmgård till HP Etch

HP Etch har anstÀllt Patrik KarmgÄrd som beredare för stenciler.
Den stora ökningen av nya kunder i norden och Baltikum har gjort att HP Etch behöver komplettera sin beredningsavdelning med en ny medarbetare och har dÀrför anstÀllt Patrik KarmgÄrd. Patrik KarmgÄrd har jobbat mer Àn 15 Är med ytmontering och kommer nÀrmast frÄn Emitor AB. Han börjar sin anstÀllning hos HP Etch den 1 september 2010.

”Vi ser Patrik som en mycket bra förstĂ€rkning till oss dĂ„ han har stora kunskaper inom ytmontering och elektronikproduktion. I och med anstĂ€llningen av Patrik stĂ„r vi Ă€nnu starkare inför framtiden vilket Ă€r en fördel för alla vĂ„ra nuvarande och framtida kunder”, sĂ€ger Jan Kilen, VD/President HP Etch AB.

Dagens och morgondagens blandning av komponenter krĂ€ver en alltmer komplicerad stencilutformning. Alla mönster-/kretskort Ă€r produktunika vilket ocksĂ„ innebĂ€r att varje stencil Ă€r unik – men inte bara beroende pĂ„ produkten utan Ă€ven pĂ„ att de enskilda kunderna ofta har egna specifika önskemĂ„l pĂ„ utformningen. HP Etch ansvarar för designen av mĂ„nga kunders stenciler idag. Även om ”handpĂ„lĂ€ggning” tar en hel del tid sĂ„ medför den tjĂ€nsten att kundnyttan och konkurrenskraften ökar.

”Det Ă€r och kommer att förbli vĂ„r stora styrka att ta hand om vĂ„ra kunder vid design och utformning av framtidens stenciler”, avslutar Jan kilĂ©n.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1