Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 juni 2010

Detech delar upp verksamheten

Danska elektronikföretaget Detech delas i tvÄ oberoende företag med verksamhet inom respektive utveckling och produktion.
Detech upplever för nÀrvarande en vÀxande efterfrÄgan. För att möta den snabba tillvÀxten har företagets styrelse beslutat att utöka med ett produktionsbolag, skriver electronic-supply.dk

”Vi har blivit medvetna om att det finns mycket stora skillnader hos vĂ„ra kunder, deras behov och dĂ€rmed ocksĂ„ pĂ„ de uppgifter vi ska lösa - inom respektive utveckling och/eller produktion”, sĂ€ger Detechs vd Martin Ettrup. ”Med bĂ„de ett utvecklingsbolag och ett produktionsbolag kan vi bĂ€ttre utnyttja vĂ„r kĂ€rnkompetens för varje företag och hĂ„lla 100% fokus pĂ„ individuella uppgifter. Det betyder ocksĂ„ att vĂ„ra kunder nu kan dra nytta av en mer specialiserad kunskap och en öppnare projektprocess.”

Det nya bolaget Detech Electric ApS kommer att ansvara för all elektronikproduktion. Befintliga Detech ApS kommer att bedriva produktutveckling under namnet Detech Development ApS.
Annons
Annons
Annons
Annons
LÀs Àven
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2