Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 september 2010

Ny order till Zetadisplay

Maxi Zoo vÀljer Zetadisplays medieplattform för Digital Signage i Danmark.
Maxi Zoo Àr med sina 23 butiker en av de största djurbutikskedjorna i Danmark och ingÄr i Europas största djurbutikskedja. Digital Signage Àr en del av Maxi Zoos nya butikskoncept som löpande ska implementeras i bÄde nya och existerande butiker. Zetadisplay levererar en helhetslösning dÀr ocksÄ övervakning och innehÄllsproduktion ingÄr.

- För oss var det viktigt att hitta en lösning som kunde effektivisera vÄr kommunikation i butiken, men ocksÄ en lösning som inte var tidskrÀvande att hantera. Med Zetadisplays medieplattform för Digital Signage har vi funnit denna lösning som vi, efter framgÄngsrika tester, valt att anvÀnda under kommande Är. Vi har hittills lanserat plattformen i 3 butiker och det ser lovande ut. Vi ser fram emot att se effekten under de kommande Ären, sÀger Lene Harvig, Marketing Manager pÄ Maxi Zoo.

Zetadisplay befinner sig i en expansiv fas och har positionerat sig pÄ marknaden genom att kunna pÄvisa mÀrkbart ökad försÀljning och förbÀttrad kundkommunikation för sina kunder med hjÀlp av bolagets medieplattform för Digital Signage.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1