Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 17 september 2010

Med Andus i rymden

Den tyska mönsterkortsillverkaren Andus Electronic arbetar för närvarande med flera rymdprojekt. Alla projekten har en sak gemensamt: ett långt, flexibelt mönsterkort.
De enskilda projekten hos Andus kräver en enorm mängd manuellt arbete. Men för att säkerställa högsta noggrannhet och kvalitet utförs många av tillverkningsstegen också i produktionsmaskiner. För att få reproducerbara resultat har nya maskiner installerats och befintlig utrustning uppgraderats.För vissa av rymdprojekten tillverkar Andus superlånga avbrottsfria flexkort. Det mest komplexa flexkortet är ett 4 meter långt 4-lagerskort som ska användas för en kommunikationssatellit. Den största utmaningen är korrekt registrering (inpassning) av lagren.

Ett annat projekt handlar om framtida mån- och mars-uppdrag. Andus kommer att leverera 5 meter långa mönsterkort för detektion av vatteninnehåll i marken.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2