Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 22 september 2010

Micro Systemation tar stororder på 32 MSEK

Micro Systemation har fÄtt ytterligare en bestÀllning frÄn en myndighet i USA.
Micro Systemation har fÄtt en order som gÀller 421 enheter av produkten XRY Field Version ver 2. OrdervÀrdet uppgÄr till 4,6 MUSD, motsvarande 32 MSEK. Ordern ska levereras inom 120 dagar.

"Detta Àr den i sÀrklass största order som MSAB har erhÄllit nÄgonsin och givetvis mycket prestigefyllt för oss. Den investering vi har gjort i form av att starta upp lokal verksamhet i USA har visat sig vara ett strategiskt rÀtt beslut, och verksamheten gÄr nu med rejÀl vinst redan under det andra verksamhetsÄr. Upphandlingen har pÄgÄtt under en lÀngre tid dÀr samtliga av vÄra starkaste konkurrenter har deltagit. Kunden har genomfört omfattande utvÀrderingar vilket har gynnat MSAB:s fokus pÄ produktkvalitet", sÀger företagets vd Joel Bollö.

Efter önskemÄl frÄn kunden kommer bestÀllande myndighet inte preciseras vid detta tillfÀlle.

Micro Systemation arbetar med kriminalteknologi för mobiltelefoner och andra portabla enheter. Bolaget har kontor i Europa och i USA samt ett nÀtverk av distributörer runt om i vÀrlden. Den egenutvecklade mjukvaran XRY har blivit en de facto-standard inom sitt omrÄde och anvÀnds för bevissÀkring i över 50 lÀnder. Företaget levererar idag en totallösning inom "mobile forensics" med obruten beviskedja.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1