Komponenter | 11 januari 2011

Amphenol LTW hos Avnet Abacus

Avnet Abacus har tecknat ett nytt pan-europeiskt franchiseavtal med Amphenol LTW, som är specialistleverantör av vattentäta kontaktdon och kabelanslutningar. Avnet Abacus blir genom detta avtal Amphenol LTWs första EMEA-distributör.
"Avnet Abacus är den perfekta distributionspartnern att samarbeta med när vi expanderar vår verksamhet i EMEA-området. Företaget har en stark europeisk närvaro med utmärkta teknik- och leveransmöjligheter. En väsentlig fördel är Avnet Abacus förmåga att kunna leverera en begärd designlösning och ge förbättrad service för kabelmontering och specialtillverkade anslutningslösningar", säger Luc Kan, försäljnings- och marknadschef för Amphenol LTW.

"Vi erbjuder våra kunder en inkörsport till alla Amphenol-avdelningar med ett enkelt gränssnitt. Amphenol LTW:s produktportfölj är ett perfekt tillägg till vårt befintliga breda produktsortiment från Amphenol. Särskilt utbudet av kontaktdon för LED-belysning kommer att stå i centrum för nya produktutvecklingsmöjligheter i framtiden", säger Hagen Goetze, europeisk marknadschef för Avnet Abacus.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2