Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 11 januari 2011

Amphenol LTW hos Avnet Abacus

Avnet Abacus har tecknat ett nytt pan-europeiskt franchiseavtal med Amphenol LTW, som är specialistleverantör av vattentäta kontaktdon och kabelanslutningar. Avnet Abacus blir genom detta avtal Amphenol LTWs första EMEA-distributör.
"Avnet Abacus är den perfekta distributionspartnern att samarbeta med när vi expanderar vår verksamhet i EMEA-området. Företaget har en stark europeisk närvaro med utmärkta teknik- och leveransmöjligheter. En väsentlig fördel är Avnet Abacus förmåga att kunna leverera en begärd designlösning och ge förbättrad service för kabelmontering och specialtillverkade anslutningslösningar", säger Luc Kan, försäljnings- och marknadschef för Amphenol LTW.

"Vi erbjuder våra kunder en inkörsport till alla Amphenol-avdelningar med ett enkelt gränssnitt. Amphenol LTW:s produktportfölj är ett perfekt tillägg till vårt befintliga breda produktsortiment från Amphenol. Särskilt utbudet av kontaktdon för LED-belysning kommer att stå i centrum för nya produktutvecklingsmöjligheter i framtiden", säger Hagen Goetze, europeisk marknadschef för Avnet Abacus.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-20 18:51 V11.9.5-1