Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 11 januari 2011

Amphenol LTW hos Avnet Abacus

Avnet Abacus har tecknat ett nytt pan-europeiskt franchiseavtal med Amphenol LTW, som Àr specialistleverantör av vattentÀta kontaktdon och kabelanslutningar. Avnet Abacus blir genom detta avtal Amphenol LTWs första EMEA-distributör.
"Avnet Abacus Àr den perfekta distributionspartnern att samarbeta med nÀr vi expanderar vÄr verksamhet i EMEA-omrÄdet. Företaget har en stark europeisk nÀrvaro med utmÀrkta teknik- och leveransmöjligheter. En vÀsentlig fördel Àr Avnet Abacus förmÄga att kunna leverera en begÀrd designlösning och ge förbÀttrad service för kabelmontering och specialtillverkade anslutningslösningar", sÀger Luc Kan, försÀljnings- och marknadschef för Amphenol LTW.

"Vi erbjuder vÄra kunder en inkörsport till alla Amphenol-avdelningar med ett enkelt grÀnssnitt. Amphenol LTW:s produktportfölj Àr ett perfekt tillÀgg till vÄrt befintliga breda produktsortiment frÄn Amphenol. SÀrskilt utbudet av kontaktdon för LED-belysning kommer att stÄ i centrum för nya produktutvecklingsmöjligheter i framtiden", sÀger Hagen Goetze, europeisk marknadschef för Avnet Abacus.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2