Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 22 november 2001

Sectra inleder samarbete med SIX

SIX lanserar ny mobil finanstjÀnst med hjÀlp av Sectras CitySurfer
Sectra och SIX, leverantör av finansiell information, har inlett ett samarbete kring en ny mobil finanstjÀnst baserad pÄ Sectras CitySurfer. Med den nya tjÀnsten döpt till SIX Pocket, erbjuds finans- och aktiemarknadens aktörer realtidsuppdatering av börskurser och finansnyheter.

SIX Pocket Àr marknadens enklaste och snabbaste mobila tjÀnst för finansiell information. I tjÀnsten ingÄr bl.a. börskurser, rÀntor, valutor och finansnyheter frÄn nyhetsbyrÄn Direkt. Plattformen för tjÀnsten Àr Sectras mobila informationsmottagare CitySurfer. Det Àr en handterminal i fickformat som tar emot information i realtid. UtsÀndningen av information sker via radionÀtet och tÀcker geografiskt hela Sverige.

- SIX pocket kommer att bli ett ovÀrderligt verktyg för marknadens aktörer dÄ den blir det snabbaste och mest pÄlitliga sÀttet att hÄlla kontakten med marknaden var man Àn befinner sig i Sverige, sÀger Ulrika Forsström, Marknadskoordinator och produktchef Mobile Services pÄ SIX AB. Kombinationen av sekundsnabba nyheter och kursinformation paketerat i en smidig och anvÀndarvÀnlig handterminal Àr en nyhet pÄ marknaden, avslutar Ulrika Forsström.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 22:05 V11.10.12-1