Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 26 november 2001

Telelogic tecknar ramavtal med Saab

Avtalet som Àr globalt och omfattar alla Saab-gruppens dotterbolag reglerar generella villkor för Saab-koncernens framtida inköp av Telelogic's verktyg
Den ömsesidiga avsikten Àr att dÀrmed öka medvetenheten och anvÀndningen av Telelogics verktyg och tjÀnster inom Saab-koncernens dotterbolag. Ramavtalet tecknas för ett Är med möjlighet till förlÀngning och omfattar Telelogics totala utbud av verktyg och tjÀnster för effektivisering av kundens mjukvaruutveckling.

"Detta Àr ytterligare ett bevis pÄ det ökade intresse vi noterat frÄn flyg- och försvarsindustrin den senaste tiden. I takt med att kundernas projekt blir alltmer komplexa och omfattande med fler partners involverade i varje projekt, stÀlls högre krav pÄ en effektiv utvecklingsmiljö av mjukvara och system. Inom flyg- och försvarsindustrin ser vi detta inte minst i behovet av avancerad kravhantering dÀr det marknadsledande verktyget Telelogic DOORS sedan tidigare har en mycket stark stÀllning i bl a USA och Storbritannien," sÀger Anders Lidbeck, Koncernchef och VD för Telelogic.

Om Telelogics erbjudande
Telelogic's lösningar för utveckling av avancerad mjukvara Àr speciellt anpassade för utveckling av stora, avancerade och komplexa system dÀr utvecklingen sker med geografiskt spridda utvecklingsteam. Produktutbudet Àr indelat i tre huvudomrÄden:

Telelogic DOORS- omfattar lösningar för att sammanstÀlla, strukturera, hantera och följa upp kravspecifikationer och standarder.

Telelogic Tau - ger kunden grafiska lösningar för analys, design, implementering och test vilket sÀkerstÀller en kostnadseffektiv och snabb utvecklingsprocess.

Telelogic Synergy - erbjuder avancerat stöd för hantering av förÀndringar, olika versioner av kÀllkod och andra dokument tillhörande den utvecklade mjukvaran.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2