Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 05 september 2011

Kitron slår samman Svenska verksamheter

Kitron AB med säte i Karlskoga och Kitron Microelectronics AB med säte i Jönköping har sammanslagits till en enhet per den 1:a september 2011.
Den sammanslagna enheten erhåller namnet Kitron AB (Kitron Microelectronics AB under namnändring till Kitron AB), med säte i Jönköping och organisationsnummer 556588-9739.

Kitrons verksamhet i Karlskoga drivs liksom tidigare vidare med sitt fokus på kunder inom marknadssegmenten Försvar och Medicin samt sina specialistkompetenser liksom verksamheten i Jönköping drivs vidare med sitt fokus på kunder inom marknadssegmenten Industri, Medicin och Telecom/Energi samt sina specialkompetenser, till exempel mikroelektronik i renrum.

"Vi önskar med detta uppnå en mer effektiv och strömlinjeformad organisation i Sverige och med hjälp av denna ännu bättre kunna tillgodose våra kunders behov, säger Jan Ljungqvist, Business Area Manager hos Kitron i Jönköping."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1