Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 03 oktober 2011

Cybercom arbetar med Tizen

Cybercom välkomnar det öppna ekosystemet för smarta enheter Tizen, som utvecklas av Linux Foundation och Limo Foundation. Cybercom kommer att erbjuda utveckling av tjänster kopplade till ekosystemet Tizen.
‚Äď Vi v√§lkomnar g√•rdagens tillk√§nnagivande om Tizen som Linux Foundation och LIMO utvecklar tillsammans. Detta √∂ppnar upp f√∂r nya aff√§rsm√∂jligheter f√∂r mobiloperat√∂rer, h√•rdvarutillverkare och tj√§nsteleverant√∂rer, s√§ger Petteri Puhakka, vd p√• Cybercom.

Cybercom kommer att erbjuda hela sin produktportfölj för Tizens ekosystem.

Tillsammans med företagen EB (Elektrobit), Ixonos, Nomovok och TDI, stödjer Cybercom detta open source-projekt som kommer att bidra till stora affärsmöjligheter för nordiska mjukvaruföretag. Siktet är inställt på att erbjuda befintliga kompetenser och lösningar till mobiloperatörer och mobiltillverkare.

‚Äď Cybercom har tidigare varit mycket aktivt inom MeeGo - ett Linux-baserat operativsystem byggt f√∂r n√§sta generations datorenheter - och nu tror vi att Tizen kommer att bli den ledande √∂ppna k√§llkodsplattformen i den mobila sektorn samt inom hemelektronik och fordonsindustrin, s√§ger Petteri Puhakka.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1