Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 04 oktober 2011

Enics Beijing får IRIS-certifikat

Enics Beijing Business Unit har fått ett IRIS-certifikat för arbete mot järnvägsindustrin. Detta gör Enics site till den andra elektronik-fabriken i Kina som får detta.
Enics Beijing är den tredje fabriken i koncernen som får IRIS. (International Railway Industry Standard). Med det här certifikatet kommer man nu att kunna arbeta mot järnvägsindustrin på plats i Kina. Sedan tidigare har också Västerås (sedan 2 år) och estländska Elva (9 månader sedan) detta certifikat.

“Kina är världens största marknad för konstruktion av järnväg och tåg. Kvaliteten på produkter och tillförlitligheten i våra leveranser är nyckeln till att lyckas inom järnvägsindustrin. Vi har gått igenom en väldigt krävande certifierings-process som bör intyga för alla våra kunder den kapacitet som finns i Enics fabrik i Beijing, det säger Kaur Andresson, General Manager, Enics Beijing.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2