Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 oktober 2011

Atlas Copco köper kalibreringsverksamhet i Tyskland

Atlas Copco-ägda TBB Industrial Tools Services GmbH har tecknat avtal om att förvärva Kalibrierdienst Stenger, en Tysklandsbaserad verksamhet som är specialiserad på att kalibrera mätinstrument för industriverktyg.
Kalibrierdienst Stengers huvudsakliga kundgrupper är tillverknings- och fordonsindustrierna. Verksamheten, som har sju anställda, har officiella godkännanden för att utföra ett stort antal olika kalibreringstjänster.

”Det här förvärvet ger oss ytterligare möjligheter att utveckla vårt nuvarande utbud av eftermarknadstjänster till kunder i fordonsindustrin och i andra branscher,” säger Mats Rahmström, chef för Atlas Copcos affärsområde Industriteknik.

Kalibrierdienst Stengers anställda kommer att ingå i Atlas Copco Industritekniks serviceorganisation i Tyskland efter förvärvet. Parterna har kommit överens om att inte offentliggöra köpeskillingen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2