Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 14 november 2011

Thrane & Thrane drabbas av problem

Det Àr de marina produkterna som drabbas över de kommande mÄnaderna. Anledningen Àr som för mÄnga andra översvÀmningarna i Thailand.
De allvarliga översvĂ€mningarna fortsĂ€tter att pĂ„verka Thailand och företagen pĂ„ plats. I Bangkok finns en fabrik tillhörande en av Thrane & Thranes största leverantörer. Över de gĂ„ngna veckorna har situationen blivit allvarligare, skriver företaget. Vattnet har förstört bĂ„de material och utrustning för montering och test. Det hĂ€r pĂ„verkar tillgĂ„ngen pĂ„ produkter frĂ„n Thranes marina sortiment, bland annat radioutrustning ur 6000-serien. Andra segment förvĂ€ntas inte pĂ„verkas.

"Precis som i fallet med mÄnga andra företag i omrÄdet runt Bangkok har vÄr affÀrspartner drabbats hÄrt av översvÀmningen. Som ett resultat av detta finns inget tvivel om att det kommer att pÄverka leveranser och dÀrigenom vÄra intÀkter över de kommande 2-3 mÄnaderna", det sÀger vd Walther Thygesen.

Skadorna utvÀrderas fortfarande. Dock skrivs förvÀntningarna ner med 30-50 miljoner 2011/2012. Nu arbetar företaget hÄrt i frÀmst Danmark och Thailand för att normalisera produktion och flöden sÄ mycket som möjligt.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1