Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 21 november 2011

Miltronic samarbetar med Omerin

Miltronic har tecknat samarbetsavtal med den franska kabeltillverkaren Omerin. Avtalet innebÀr att Miltronic nu Àr distributör och ÄterförsÀljare för Omerins produkter i Sverige.
Omerin Àr specialiserade pÄ silikonkablar för tuffa applikationer med hög spÀnning. Genom samarbetet möter Miltronic en ökad efterfrÄgan pÄ denna typ av produkter pÄ den svenska marknaden.

Omerin Àr en av Europas största tillverkare av silikonkablar och företagets produktutbud Àr omfÄngsrikt. Silikonkablar har ett brett anvÀndningsomrÄde. De Àr idealiska för industriell verksamhet med förhöjda temperaturer, och anvÀnds exempelvis till motorer, tÄgapplikationer, vÀrmeelement och frekvensomriktare.

– Vi pĂ„ Miltronic arbetar stĂ€ndigt med att hitta nya marknader genom att förnya oss och bredda vĂ„rt produktsortiment. Satsningen pĂ„ Omerins produkter ligger helt rĂ€tt i tid, och innebĂ€r att vi nĂ„r nya kundgrupper samtidigt som vi möter en ökad efterfrĂ„gan pĂ„ just silikonkablar. Denna satsning fyller ett behov pĂ„ marknaden, och vĂ„rt mĂ„l Ă€r givetvis alltid att kunna tillgodose vĂ„ra kunders önskemĂ„l, sĂ€ger Ulf Andersson, produktchef pĂ„ Miltronic.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2