Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 23 november 2011

ADI med ny European Regional Channel Director

Analog Devices utser Gernot Faigel till European Regional Channel Director
Analog Devices, Inc. (ADI) meddelade i dag att Gernot Faigel har utsetts till Regional Channel Director, EMEA Region (Europa, Mellanöstern och Afrika).

I denna funktion kommer Gernot att ha hand om ADI:s distribution i regionen och vara ansvarig för att optimera ADI:s försĂ€ljnings- och kundstödsmodell för de mĂ„nga kunder som anvĂ€nder ADI:s nĂ€t av godkĂ€nda distributionspartner – det vill sĂ€ga Arrow, Silica, Semitron, Premier Farnell och Digi-Key, utöver vĂ„ra specialiserade regionala distributionspartner.

Gernot anstÀlldes 1995 vid ADI:s österrikiska försÀljningskontor i Wien och kommer nÀrmast frÄn en tjÀnst som Eastern European Regional Sales Manager, understÀlld Peter Kolberg, Director of Sales, Eastern European Region. I denna funktion gjorde han en stor insats för företagets östeuropeiska verksamhet. Han etablerade en mycket effektiv organisation som har lagt grunden för en framgÄngsrik verksamhet i framtiden. Gernot fick Àven en djup inblick i ADI:s verksamhet och kunder och samarbetade direkt med företagets distributionspartner.

”Gernots goda meriter och erfarenhet av distribution gör honom till den idealiska kandidaten för denna befattning”, sĂ€ger Carsten Suckrow, Vice President of Sales, EMEA Region. ”En sund distributionsverksamhet Ă€r vĂ€sentlig för att ADI:s verksamhet ska bli framgĂ„ngsrik i framtiden. Vi Ă€r övertygade om att vi under Gernots ledning kommer att uppnĂ„ vĂ„ra ambitiösa mĂ„l för den europeiska regionen.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1