Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 24 november 2011

Addtech förvärvar Rollco

Addtech Components, ett affärsområde inom Addtechkoncernen, har idag tecknat avtal om förvärv av samtliga aktier i Rollco Holding AB.
Rollco levererar komponenter och lösningar för linjär förflyttning samt automationslösningar till tillverkningsindustrin på den svenska och danska marknaden. Rollco-gruppen har även verksamhet i övriga nordiska länder samt i Taiwan.

Rollco kommer att ingå i affärsområdet Addtech Components där bolagets produkter ska utgöra ett komplement till befintlig försäljning av mekaniska komponenter på de nordiska marknaderna. Rollco-gruppen har 38 anställda och omsätter cirka 100 miljoner kronor.

Tillträde beräknas ske i början av januari 2012. Förvärvet bedöms ha en marginellt positiv påverkan på Addtechs resultat per aktie under innevarande räkenskapsår.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2