Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ETK Elektronik Elektronikproduktion | 29 november 2011

ETK köper Zoma Electronic och Zoma EMS Asia Productions

Kontraktstillverkaren ETK Elektronik A/S i Skanderborg, Danmark, förvärvar Zoma Electronics fabriker i Danmark och Thailand.
ETK har under de senaste 5-6 åren växt och är nu, enligt dem själva, en av de större EMS-leverantörerna i Danmark. Det lokala fokuset kommer att vara fortsatt starkt och implementeras i fabrikerna i Frederikssund, Danmark och Rayong, Thailand.

Rayong ligger cirka 2 timmars bilväg från Bangkok i ett område som inte har drabbats av översvämnnigarna. Zoma EMS Asia bedöms vara en väl utrustad produktions-facilitet som inte har nått sin fulla kapacitet på grund av att volymerna inte blev så höga som Zoma först tänkt. ETK avser därför förlägga en del volymproduktion till platsen. Kapacitet och volym förväntas fördubblas inom ett år.

I samband med förvärven går 65 anställda över till ETK:s regi.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2