Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 05 december 2011

Prevas levererar spårbarhetslösning till Orica

Orica Mining Services tar hjälp av Prevas för att öka spårbarheten i sin produktion och förbättra servicegraden ut mot sina kunder.
Prevas utvecklar ett produktionsnära IT-system som är skräddarsytt efter deras behov. Ordervärdet ligger på runt 2 miljoner och driftsättning sker i början av 2012.

Orica Mining Services (tidigare Dyno Nobel) i Gyttorp tillverkar, utvecklar och marknadsför sprängmedel i form av tändmedel och bulksprängämnen för gruv- och entreprenadindustrin. För att uppnå full spårbarhet i sin produktion satsar Orica på en ny spårbarhetslösning utvecklad av Prevas.

- Prevas erfarenhet av produktionsnära IT-lösningar och deras rutiner för projekthantering i kombination med möjligheten att kunna ta ett helhetsåtagande gjorde att vi valde dem till vår samarbetspartner, säger Mats Andersson IT Project Manager på Orica Mining Services.

- Industriföretag lever idag i en stenhård global konkurrens. Ökade krav från myndigheter, branschorganisationer och kunder ställer krav på våra kunders förmåga att producera, inte bara effektivt och med rätt kvalitet, utan dessutom med god spårbarhet. Vi är mycket glada att vi fått möjligheten att hjälpa Orica, säger Matz Axelsson affärsenhetschef på Prevas.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1