Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 10 oktober 2000

Lansering av Optovents teknologiplattform

Optovent har utvecklat ett kretskort för OEM försÀljning, RtR Fully Featured Board (FFB), som gör det möjligt att implementera RtR-teknologi i andra tillverkares medicinska apparater inom patientövervakning.
PÄ Europas största mÀssa för producenter och underleverantörer av medicinsk teknik, MEDTEC i Amsterdam den 11-13 oktober, lanserar Optovent sin patenterade teknologi.

"MÄlet Àr att etablera den patenterade RtR-teknologi som en standardmetod för andnings-övervakning och mÀtning av andningsfrekvens. VÀrldsmarknaden för utrustning av patientövervakning uppskattades 1999 till 20 miljarder kronor. VÄr teknologi kan ersÀtta och komplettera annan teknik för andningsmÀtning som inte fungerar tillfredsstÀllande idag", berÀttar Christer Jacobsson, Vice VD för Optovent.

RtR stÄr för Real-time Respiration, som innebÀr att man kontinuerligt kan kontrollera andningen i realtid. RtR FFB Àr ett litet kretskort som innehÄller Optovents vÀrldspatenterade teknologi. Den kan byggas in i en mÀngd andra applikationer och kombineras med till exempel pulsoximetri eller annan viktig monitorering i en och samma apparat.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1