Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 10 oktober 2000

Lansering av Optovents teknologiplattform

Optovent har utvecklat ett kretskort för OEM försäljning, RtR Fully Featured Board (FFB), som gör det möjligt att implementera RtR-teknologi i andra tillverkares medicinska apparater inom patientövervakning.
På Europas största mässa för producenter och underleverantörer av medicinsk teknik, MEDTEC i Amsterdam den 11-13 oktober, lanserar Optovent sin patenterade teknologi.

"Målet är att etablera den patenterade RtR-teknologi som en standardmetod för andnings-övervakning och mätning av andningsfrekvens. Världsmarknaden för utrustning av patientövervakning uppskattades 1999 till 20 miljarder kronor. Vår teknologi kan ersätta och komplettera annan teknik för andningsmätning som inte fungerar tillfredsställande idag", berättar Christer Jacobsson, Vice VD för Optovent.

RtR står för Real-time Respiration, som innebär att man kontinuerligt kan kontrollera andningen i realtid. RtR FFB är ett litet kretskort som innehåller Optovents världspatenterade teknologi. Den kan byggas in i en mängd andra applikationer och kombineras med till exempel pulsoximetri eller annan viktig monitorering i en och samma apparat.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-25 19:10 V11.1.0-2