Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 januari 2012

Enics storsatsar i Kina

Enics har skrivit ett avtal med myndigheterna i kinesiska Changshu och Changshu Southern Development Zone (CSDZ) om att starta aktiviteter i Changshu, Suzhou.
Området, skriver Enics, är sådant att betydelsen har vuxit över åren. Ett flertal andra elektronikföretag finns i det närliggande området. Det finns bland andra flera stora industri-OEM:er som Enics, traditionellt starka inom Industri-elektronik, skulle kunna dra nytta av att finnas nära.

- Det här är ett naturligt nästa steg för att etablera vår andra kinesiska fabrik i Suzhou-området, något som låter oss erbjuda tjänster till befintliga och nya kunder inom ett nära område, det säger Petri Helin, Senior Vice President, CRM.

Man vill förutom produktion kunna erbjudande tjänster inom konstruktion och After Sales Services.

Anledningen till att man väljer att växa i landet är att man har sett ett ökat behov av de tjänster man erbjuder. Man har också fått ett bra stöd från de kinesiska myndigheterna i området samtidigt som det finns gott om skicklig arbetskraft, skriver man.

Fabriken blir runt 10 000 m2 stor och kommer ha flera hundra anställda. Den tas i drift under andra kvartalet 2012.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-25 11:14 V9.5.0-2