Annons
Annons
© Edhar-yralaits-dreamstime.com Elektronikproduktion | 07 februari 2012

Detektortillverkaren IRnova tar order värd 12 miljoner

IRnova har fått en order på detektorer för SF6-detektion till ett värde av ca 12 miljoner kronor från en kameratillverkare i Kina.
Detektorn är speciellt framtagen för att användas i IR-kameror och system för detektion av läckor av den starka växthusgasen SF6 (svavelhexafluorid) från till exempel transformatorstationer. Ordern utgör en första beställning från denna kund och täcker det initiala behovet under 2012. Detektorerna skall börja levereras redan i mars 2012.

IRnova har tagit emot flera beställningar på QWIP DDCA från olika kunder men detta är den enskilt största ordern.

”Ordern stärker avsevärt vår position inom detektorlösningar för industriella/civila applikationer och visar att vår fortsatta globala satsning ger resultat. Det är samtidigt väldigt positivt att vi kan bidra till att reducera utsläppen av den starkt miljöpåverkande växthusgasen SF6 och därigenom bistå i miljöarbetet”, säger Ulrika Nordén Lidberg, CEO på IRnova.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2