Annons
Annons
Komponenter | 21 februari 2012

ZTE: Den första telefonen med Tegra och Icera

ZTE:s Mimosa X är den första smartpohnen som har en Tegra-processor och Icera-modem, teknologi som kom till Nvidia genom förvärvet av Icera i mitten av 2011.
"ZTE Mimosa är spännande av ett par skäl", det sade Michael Rayfield, General Manager vid the Mobile business hos Nvidia. "Mimosa X markerar första gången som Nvidia-teknologi driver alla större processorer i en enda smartphone och det är också första gången som en premiumlösning för mobilt datoranvändande kommer till mainstream-marknaden".

Mimosa X drivs av en Nvidia Tegra 2-processor med dual-core CPU och Geforce GPU samt ett Nvidia Icera 450 HSPA+modem för basband och RF-processorer. Telefonens operativsystem är Ice Cream Sandwich (Android 4.0), den har en skärm på 4.3-tum qHD (960x540), kamera bak och fram på 5MP och 4GB lagringsutrymme sim kan uppgraderas till 32GB.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1