Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 08 mars 2012

Parans på väg mot genombrott i USA

Parans Solar Lighting AB, som erbjuder solljus för inomhusmiljöer genom ett system som fångar in och leder vidare solens strålar, har tecknat ett exklusivt agentavtal med amerikanska Wasco Products, Inc.

– Wasco ska marknadsföra och sälja våra system på hela den amerikanska marknaden. De är näst störst i USA och vi kan inte tänka oss en bättre partner, säger Nils Nilsson, vd för Parans. Parans Solar Lighting AB är nu på väg mot ett genombrott i USA genom ett exklusivt agentavtal med amerikanska Wasco Products, Inc. 

 – Wasco har arbetat med lösningar för naturligt ljus sedan 1935 och förstår betydelsen av solljusets betydelse för hälsa och välmående. Dessutom tar Wasco marknadsandelar, genom att arbeta mycket nära sina kunder. Vi är övertygade om att avtalet tillsammans med tredje generationens Paranssystem, som nu är i produktion, kommer att ge oss en markant ökad försäljning på USA-marknaden. 

 Avtalet som omfattar marknadsföring och försäljning av Parans solljussystem på hela den amerikanska marknaden ger Parans en värdefull tillgång till ett brett agentnät. För Wasco betyder avtalet att företaget kan bredda sitt utbud av sol- och dagsljuslösningar i kommersiella och privata miljöer.

 – Vi gläder oss mycket åt avtalet med Parans, säger Jeff Frank, vd på Wasco Products, Inc. Parans ger oss genom sin nya produkt SP3 ett komplement till vårt redan omfattande produktutbud.

 2
Visa fler nyheter
2019-12-03 22:29 V14.8.2-1