Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 12 mars 2012

Anders Larsson blir t.f. vd för Fiber Optic Valley

Anders Larsson blir tillförordnad vd i Fiber Optic Valley AB.
Anders driver företaget Calaha och Àr mest kÀnd som ansvarig för Sundsvall 42. Han har varit ordförande i Fiber Optic Valleys valberedning de senaste Ären och Àr redan engagerad i strategifrÄgor för verksamheten. MÄndag 12 mars eftertrÀder Anders nuvarande VD Magnus Burvall.

Anders Larsson tilltrÀder sin nya roll i ett lÀge dÄ Fiber Optic Valley tar fram en ny strategi för organisationen.

- Jag vill inte föregripa resultaten frÄn den pÄgÄende strategiprocessen och det finns fantastiskt mycket bra att bygga vidare pÄ frÄn tidigare Är. Fiber Optic Valley Àr ett för hela landet unikt initiativ med en tydlig nisch. Det jag ÀndÄ ser som ett viktigt omrÄde för den fortsatta utvecklingen Àr en tydlig prioritering av medlemmarnas deltagande, behov och nytta.

Strategin kommer att förankras vid ett flertal rundabordssamtal i Hudiksvall, Sundsvall och GÀvle dÀr nÀringslivsrepresentanter och politiker kommer att finnas med. Först ut blir Hudiksvall den 3 april.

- Vi mÄste arbeta med ett starkare resultatfokus och för ett effektivare samspel med andra aktörer för en verkligt produktiv och tillvÀxtdrivande arbetsfördelning, fortsÀtter Anders. Fiber Optic Valley handlar i grunden om att skapa tillvÀxt.

I sin bakgrund har han en journalistexamen och en doktorsexamen. Han har startat och drivit ett antal olika företag. Under de senaste 10-15 Ären har han initierat och lett mÄnga insatser inom nÀringslivsutveckling, forskning och utveckling samt regional tillvÀxt. Anders Àr operativt ansvarig för Sundsvall 42 och ordförande i föreningen Mid Nordic Business Arena.

- Anders Àr rÀtt person för att leda verksamheten i den mobiliseringsfas vi befinner oss i kommenterar HÄkan Bjur, styrelseordförande i Fiber Optic Valley AB. En ordinarie vd kommer att tillsÀttas efter sommaren.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2