Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 20 mars 2012

Para Tech Coating investerar

Para Tech Coating Scandinavia AB investerar i ny utrustning för Parylene-belÀggning.
Parylene Àr ett bÀttre alternativ Àn vanlig skyddsslack för elektronik och kretskort i krÀvande miljöer. För att möta den ökade efterfrÄgan av ytbehandling med Parylene investerar Para Tech i en ny stor vakuumdeponeringsutrustning.

Genom att appliceringsmetoden Àr deponering i vakuum sÄ trÀnger Parylene Àven in i smÄ utrymmen och kan dÀrmed anvÀndas för ytbelÀggning av smÄ hÄl och kanaler. Parylene Àr vattenavvisande, har lÄg friktion och god nötningsbestÀndighet. Den Àr okÀnslig för de flesta lösningsmedel och kemikalier samtidigt som den har god elektrisk isolationsförmÄga. Parylene Àr biokompatibel och anvÀnds dÀrför ocksÄ pÄ implantat.

Allt fler företag har behov av Parylenes goda egenskaper och ParaTechs nuvarande verksamheten, med befintlig maskinpark, gÄr i tvÄskift. En ökad efterfrÄgan frÄn sÄvÀl existerande som nya kunder innebÀr att ParaTech Àr i behov av att investera i en ny utrustning.

Den nya utrustningen, 4000V, Àr ett automatisk, vertikalt system för Parylene-belÀggning dÀr vi kan anvÀnda samma fixturer som i vÄr nuvarande utrustning. Med den nya maskinen ökar vi produktionskapaciteten med 80 %, sÀger Mats Nyberg, tekniskt ansvarig pÄ Para Tech.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2