Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 20 mars 2012

Epsilon ökar i Östergötland

Epsilon räknar med att anställa ytterligare minst 75 konsulter i Östergötland de närmaste åren. Det här är ett led i satsningen på regionen där man hoppas kunna erbjuda tjänster till högteknologiska företag.
Epsilons satsning i Linköping det gångna året har fokuserat på branscherna försvar, telekommunikation och fordon. Nu väljer företaget att fortsätta utveckla erbjudandet i Östergötland genom att öppna ett nytt kontor i Norrköping.

– Vi har ramavtal med flera stora och viktiga kunder i regionen, och ser fram emot att genom kontoret i Norrköping komma ännu närmare energibranschen och den offentliga sektorn. Med vårt stora nätverk har vi möjlighet att snabbt tillföra den nya kompetens och volym som efterfrågas i regionen, säger Mats Boström, koncernchef Epsilon.

Epsilon har 1 600 anställda och över 12 000 oberoende partners och specialister i nätverken Future, Partners och Emeritus. Företaget har huvudkontor i Malmö och 23 kontor över hela landet, nu således också i Norrköping.

– Vi är idag närmare 25 konsulter i Östergötland och vårt mål är att vara minst 100 konsulter inom 3 till 5 år. Det finns många kvalificerade personer i regionen som vi ser framemot att anlita, säger Leif Nordh, platschef för Epsilon i Linköping.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1