Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Alphaspirit-dreamstime.com Komponenter | 28 mars 2012

Peregrine Semiconductor certifieras

Peregrine Semiconductor Corporation (Peregrine) leverantör av högpresterande radiofrevensbaserade (RF) integrerade kretsar (ICer) meddelar idag att företaget har certifierats enligt ISO/TS 16949:2009.
Specifikationen omfattar samtliga delar av de system som Peregrine Semiconductor utnyttjar för att konstuera, producera och leverera sina produkter.

- Vi har arbetat hÄrt för att uppnÄ denna milsten och Àr mycket stolta över vÄr prestation, sÀger Gene Lyons, företagets vice vd för kvalitetssÀkring. VÄra globala kunder vet redan att vi tillhandahÄller högpresterande RF-komponenter av hög kvalitet. Certifieringen enligt ISO/TS 16949-standarden Àr en bekrÀftelse pÄ vÄr satsning pÄ kvalitet i allt frÄn utveckling till produktion.

Kvalitetsstandarden ISO/TS 16949:2009 Àr framtagen av medlemmar av IATF (International Automotive Task Force) och godkÀnd för publicering av ISO (International Organization for Standardization). Det Àr ett industri-specifikt system för kvalitetsstyrning (QMS, Quality Management System) inriktat pÄ fordonsmarknader med följande mÄlsÀttning: att frÀmja kontinuerliga förbÀttringar; att betona förebyggande av fel; och minska spill och variationer.

- VÄrt mÄl Àr att se till att vi har robusta, repeterbara och dokumenterade metoder och system för att konsekvent producera produkter pÄ en kvalitetsnivÄ som krÀvs inte bara av fordonsindustrin utan Àven av ledande OEM-tillverkare inom marknaden för trÄdlösa högvolymsystem, tillÀgger Lyons.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1