Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 28 mars 2012

Image systems ändrar om i företag och ledning

Image Systems genomför en omstrukturering av befintliga affärsområden.
Som ett steg i den strategiska utvecklingen har Image Systems nyligen genomfört förvärv av bolagen Sawco Holding och RemaControl Sweden. De två förvärvade bolagen bildar tillsammans ett nytt affärsområde Industry
under varumärket RemaSawco inom koncernen.

Image Systems genomför nu också en omstrukturering av befintliga affärsområden i syfte att öka lönsamheten. Det här innebär bland annat att Digital Vision återuppstår:

"Affärsområde Media vars verksamhet främst vänder sig till aktörer inom slutbearbetning och restaurering av film- och TV-produktioner satsar på ökad marknadsnärvaro och lönsamhet. Det på marknaden välkända varumärket Digital
Vision återinförs som namn på affärsområdet, produktsortiment förstärks med ytterligare produkter inom restaurering och ljussättning av film samtidigt som kostnadsmassan reduceras", skriver företaget.

Kelvin Bolah, tidigare försäljningschef, har utsetts till ny affärsområdeschef. Han ersätter Martin Bennett som lämnade företaget under februari månad.

Övriga förändringar:

I syfte att stärka konkurrenskraften har Image Systems mjukvaror för rörelseanalys konsoliderats i ett nytt affärsområde - Motion Analysis. Tidigare hanterades dessa produkter i de två affärsområdena Motion och Defence.

Johan Friberg, tidigare försäljningschef för Defence, har utsetts till affärsområdeschef för det nya affärsområdet. Han kommer också ersätta de två cheferna för de tidigare affärsområdena Motion och Defence.

Nuvarande Corporate Marketing Manager, Ulrika Liiv, utses till kommunikationschef. Ulrika Liiv har varit anställd i bolaget sedan 2005.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2