Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 28 mars 2012

Lightlab skriver avsiktsförklaring med Jie Sheng Green

LightLab Sweden AB, som utvecklar en ny belysningsteknologi utan kvicksilver och andra miljöfarliga Àmnen, och Jie Sheng Green (Jiangsu) Co, Ltd (Jie Sheng) ett miljöteknikföretag baserat i Yixing, Jiangsu-provinsen, Kina, har undertecknat en avsiktsförklaring.
Jie Sheng och LightLab har kommit överens om att undersöka möjligheten att etablera tillverkning av belysningsprodukter baserade pÄ LightLabs miljövÀnliga belysningsteknik. Mer specifikt har parterna kommit överens om att undersöka möjligheten att starta en pilotproduktion av lampor för allmÀnbelysning för inomhusbruk.

- LightLab utvecklar en miljövÀnlig och energieffektiv teknik för allmÀnbelysning med en stor potential att ersÀtta befintlig
belysningsteknik för glödlampor och lÄgenergilampor i Kina. Vi utvecklar nu affÀrsplaner och alternativ för tillverkning tillsammans med LightLab. VÄrt gemensamma mÄl Àr att ha produkter pÄ marknaden under 2013, sÀger Mr. Xia,
ordförande för Jiangsu Qiangsheng Group, vilken Jie Sheng tillhör.

- Som ett miljöteknikföretag med fokus pÄ allmÀnbelysning i hög volym ser vi mycket positivt pÄ detta samarbete med Jie Sheng i den dynamiska staden Yixing, sÀger Jan-Erik Lennefalk, vd LightLab.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1