Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 03 april 2012

Goepel electronic utser Mikrokrets till GATE-medlem

AOI-företaget Goepel electronic meddelar att det norska företaget Mikrokrets nu inkluderas som medlem i alliansprogrammet GATE (Goepel Associated Technical Experts).
Mikrokrets erbjuder konsulttjänster inom kretsdesign. Det nya samarbetet syftar till utveckling och praktisk implementation av nya lösningar, produkter och moduler baserade på JTAG/Boundary Scan instrumentation samt ökad lokal support och integration av JTAG/Boundary-hårdvarulösningar för SCANFLEX och SCANBOOSTER.

“Vi har med Mikrokrets arbetat i ett långt och framgångsrikt partnerskap genom flera sofistikerade projekt”, säger Frank Amm, Corporate GATE Manager hos Goepel electronic. “Genom att samarbeta närmare kommer vi att vara i en ännu bättre position för att tillgodose kraven på den norska marknaden för utmärkta JTAG/Boundary Scan test-strategier och dess respektive utrustning och service.”

Det Oslo-baserade företaget ingår nu i GATE-programmet som utvald medlem och kommer utöver redan nämnda tjänster också att erbjuda seminarier och kurser.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2