Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 03 april 2012

Goepel electronic utser Mikrokrets till GATE-medlem

AOI-företaget Goepel electronic meddelar att det norska företaget Mikrokrets nu inkluderas som medlem i alliansprogrammet GATE (Goepel Associated Technical Experts).
Mikrokrets erbjuder konsulttjÀnster inom kretsdesign. Det nya samarbetet syftar till utveckling och praktisk implementation av nya lösningar, produkter och moduler baserade pÄ JTAG/Boundary Scan instrumentation samt ökad lokal support och integration av JTAG/Boundary-hÄrdvarulösningar för SCANFLEX och SCANBOOSTER.

“Vi har med Mikrokrets arbetat i ett lĂ„ngt och framgĂ„ngsrikt partnerskap genom flera sofistikerade projekt”, sĂ€ger Frank Amm, Corporate GATE Manager hos Goepel electronic. “Genom att samarbeta nĂ€rmare kommer vi att vara i en Ă€nnu bĂ€ttre position för att tillgodose kraven pĂ„ den norska marknaden för utmĂ€rkta JTAG/Boundary Scan test-strategier och dess respektive utrustning och service.”

Det Oslo-baserade företaget ingÄr nu i GATE-programmet som utvald medlem och kommer utöver redan nÀmnda tjÀnster ocksÄ att erbjuda seminarier och kurser.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1