Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Firaxissmooke-dreamstime.com Elektronikproduktion | 04 april 2012

Kinds Elteknik investerar med Scanditron

Kinds Elteknik förnyar sin ytmonteringsline genom att byta ut befintliga maskiner mot en ny Fuji AIMEX pick-and-place maskin och en ny DEK Horizon 03iX screentryckare frÄn Scanditron.
- Vi blev imponerade av flexibiliteten som Fuji AIMEX erbjuder och möjligheten att bygga ut maskinen pÄ ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sÀtt i framtiden, sÀger Agne Johansson, vd och delÀgare i Kinds Elteknik. Det betyder att vi kommer att kunna erbjuda kontraktstillverkning av allt mer krÀvande elektronikprodukter med den senaste teknologin. Vi har en Vitronics Soltec omsmÀltningsugn frÄn Scanditron sedan tidigare och det kÀndes bra att lÄta Scanditron ta ansvaret för i princip hela linan eftersom vi kÀnner förtroende för dem och uppskattar deras lokala support och kunnande.

Kinds Elteknik AB Àr ett familjeföretag som konstruerar och tillverkar bland annat styrelektronik och mekaniska detaljer för framför allt hissar. Kinds har kunder i mÄnga olika branscher sÄ som skönhetsindustrin, storkök, sjukhus, hissar med flera.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1