Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 04 april 2012

Fredrik Henricsson ny produktionschef hos Empower

Empower har rekryterat Fredrik Henricsson till den nya rollen som chef för produktionen inom Empower Network Division. Fredrik, som har en mÄngÄrig bakgrund inom sektorn för el- och teleinfrastruktur, blir dÀrmed ansvarig för Empowers hela leverans av tjÀnster till operatörer av el- och telenÀt.
Empower har utsett 40-Ärige Fredrik Henricsson till ny produktionschef för sin Network Division. AnsvarsomrÄdet har tidigare varit delat pÄ tvÄ regionchefer och rollen Àr helt ny för den svenska organisationen.

– Det Ă€r fantastiskt roligt att fĂ„ denna uppgift sĂ€ger Fredrik Henricsson, ny produktionschef pĂ„ Empower. PĂ„ nĂ„gra fĂ„ Ă„r sĂ„ har Empower i Sverige utvecklats till en ledande aktör inom service och entreprenad för livsviktig infrastruktur. Vi ska nu ta nĂ€sta steg i utvecklingen, genom att uppnĂ„ en harmonisering i processer och arbetssĂ€tt, samtidigt som vi kan bredda kundunderlaget och ta marknadsandelar.

Fredrik har arbetat med infrastrukturfrÄgor i hela sitt yrkesverksamma liv och har bland annat arbetat med och för Ericsson i stora infrastrukturprojekt i flera lÀnder. Senast kommer han frÄn One Nordic (tidigare E.ON ES, ElektroSandberg), en totalleverantör av energiteknik och entreprenadtjÀnster. HÀr arbetade han i olika ledande positioner, senast i en roll som ansvarig för utveckling av affÀrsverksamheten med ansvar för en portfölj av kunder. En viktig uppgift som produktionschef Àr att arbeta med Empowers framtida affÀrsportfölj.

– I dagens Empower finns oerhört mycket kunskap och erfarenhet. Den ska vi utveckla ytterligare för att kunna nĂ„ nya kundgrupper. Som jag ser det har vi goda möjligheter att nĂ„ nya kunder bland Ă€gare av nĂ€t för kommunikation, eldistribution och exempelvis fiberföreningar, med befintlig produktplattform och geografiska nĂ€rvaro. Parallellt sĂ„ vill vi Ă€ven bredda vĂ„r produktportfölj med exempelvis tjĂ€nster inom infrastruktur för belysning och trafikövervakningssystem, avslutar Fredrik Henricsson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2