Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Yuri-arcurs-dreamstime.com Elektronikproduktion | 18 april 2012

Conlego och TylöHelo tecknar samarbetsavtal

Conlego och TylöHelo har samarbetat en tid och nu stÀrks samarbetet ytterligare genom att parterna har tecknat ett samarbetsavtal.
TylöHelo har utsett Conlego till Preferred Supplier för tillverkning och utveckling av elektroniklösningar för sina produkter.

– TylöHelo Ă€r idag vĂ€rldens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu, dusch och Ă„ngbad. De har ett starkt varumĂ€rke, betydande marknadsandelar och alla resurser som krĂ€vs för en fortsatt stabil tillvĂ€xt. Exporten svarar för drygt 75 % av den totala produktionen och med produkterna bidrar TylöHelo till vĂ€lbefinnandet i ett 90-tal lĂ€nder i alla vĂ€rldsdelar. Det gör TylöHelo till en trygg samarbetspartner för framtiden, sĂ€ger Conlegos vd Joakim NorlĂ©n.

– VĂ„rt framgĂ„ngskoncept bygger pĂ„ att erbjuda kvalitetsprodukter som frĂ€mjar avkoppling, njutning och Ă€kta badglĂ€dje, sĂ€ger Monika Malmberg, Purchasing Manager, TylöHelo Det Ă€r med stor glĂ€dje som vi tecknat detta avtal. Conlego Ă€r en partner som bĂ„de kan producera, utveckla och förvalta elektroniklösningar för vĂ„ra produkter vilket Ă€r mycket viktig för vĂ„r fortsatta framgĂ„ng, fortsĂ€tter Monika.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1