Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 17 april 2012

Enics ansluter sig till United Nations Global Compact

Som ett av de första EMS-bolagen ansluter sig Enics till FN-initiativet United Nations Global Compact (UNGC).
UNGC Àr vÀrldens största frivilliga sammanslutning för ett hÄllbart företagande. Genom att ansluta sig förbinder sig Enics att motarbeta övertrÀdelser av mÀnskliga rÀttigheter, dÄliga arbetsförhÄllanden, miljöbrott och att arbeta mot korruption.

UNGC erbjuder ett brett program av arbetsmetoder, verktyg för företagsledningen och andra resurser som gör det möjligt för Enics att utveckla hÄllbara modeller och marknader för att uppfylla och sÄ smÄningom Àven övertrÀffa de krav som Enics stÀllt upp i sin uppförandekod. UNGC:s fyra grundpelare liknar i alla avseenden Enics uppförandekod vilket kan ses som en garanti för att detta samarbete blir framgÄngsrikt.

Genom att ansluta sig till FN-initiativet ökar Enics tydligheten i sitt hĂ„llbarhetsarbete sĂ„vĂ€l externt som internt samtidigt som det ökar fokuseringen pĂ„ ett etiskt upptrĂ€dande inom hela marknaden för EMS – tillverkningstjĂ€nster för elektronikindustrin. Det hjĂ€lper Enics att pĂ„verka hela industrin att ta steg mot ett mer mĂ€nskligt och etiskt synsĂ€tt.

“Vi Ă€r stolta över att vara en del av United Nations Global Compact. Vi kĂ€nner att UNGC:s tio principer och Enics lĂ„ngsiktiga mĂ„l Ă€r att bidra till att göra vĂ€rlden till en lite bĂ€ttre plats för kommande generationer. Enics kommer att bli ett globalt företag i alla avseenden – vi Ă€r inte bara ett tjĂ€nsteföretag inom elektronikindustrin utan ocksĂ„ en del av Förenta Nationerna”, sĂ€ger Kai Paajaste, vice VD och ansvarig för Human Resources pĂ„ Enics.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2