Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Evertiq Elektronikproduktion | 17 april 2012

Intryck och mingelbilder: första dagen.

Evertiq skriver frÄn mÀssgolvet om dagen. Vi passar Àven pÄ att leverera bilder.
Med lite mindre Ă€n en timme kvar av första dagen ligger ett sorl över hela mĂ€sshallen. Det doftar kaffe. En och annan utstĂ€llare börjar se lite trött ut och den för mĂ€ssor sedvanliga ”godismĂ€ttheten” har infunnit sig. Men, det Ă€r faktorer som vanligtvis betyder att mĂ€nniskor interagerar. Och, för att citera vĂ„r montergranne; en av behĂ„llningarna Ă€r just att simma runt i en relativt liten ankdamm. MĂ„nga utstĂ€llare kĂ€nner varandra sedan tidigare.

De stunder dĂ„ det Ă€r lite lugnare pĂ„ golvet ser man hur utstĂ€llarna möts över de lĂ„ga skiljevĂ€ggarna för att byta nĂ„gra ord. Och KistamĂ€ssan Ă€r mindre Ă€n StockholmsmĂ€ssan i Älvsjö. Det tycker sĂ„ gott som alla Ă€r positivt dĂ„ det blir tĂ€tare mellan besökare och montrar.

Positivt Àr ocksÄ enligt Svensk Elektroniks vd Lena Norder att man ser nya företag. NÄgra stenkast frÄn oss har bland annat ett kluster bestÄende av nÄgra Taiwanesiska företag slagit upp sina montrar.

Vad tycker dĂ„ utstĂ€llarna? Ett axplock av Ă„sikter gör gĂ€llande att det Ă€r bra trafik, bra stĂ€mning och för att citera en besökare: ”lite sug i luften”. NĂ„ja, Ă€n sĂ„ lĂ€nge Ă€r det bara första dagen. Det Ă€r en kombination av intryck och slutförda affĂ€rer som antagligen kommer att avgöra hur mĂ€ssan tas emot. Men, Ă€n sĂ„ lĂ€nge mycket positivt.

Vimmelbilder
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1