Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 27 april 2012

Dags för Elektronikexpo

Fredagen den 4:e maj Àr det dags igen för Ärets ElektronikEXPO. Detta expo blir det sjÀtte i ordningen och i Är Àr det 13 utstÀllare anmÀlda. Som tidigare Är blir det en kombination av mÀssa, mötesplats och föredrag som styr kurs för dagen.
Årets ElektronikExpo hĂ„lls fredagen den 4:e maj kl 12-17 pĂ„ Rocklunda Sport och Event i VĂ€sterĂ„s. DĂ„ samlas vĂ€stmanlĂ€ndska företag och intressenter inom elektronik och inbyggda system.

Tanken med Expot Àr att bÄde besökare och utstÀllare skall trÀffa branschfolk och knyta vÀrdefulla kontakter under enklare former, dels över en lunch och dels vid seminarier och i mÀsshallen.

Expot har etablerat sig som en naturlig mötesplats för VÀsterÄsregionen, skriver mÀssarrangören, vilket mÀrks tydligt pÄ intresset frÄn bÄde utstÀllarna och besökare. Tidigare Är har besökarna kommit bÄde frÄn stora företag som ABB, Bombardier, Enics, Scania samt frÄn mindre företag sÄ som Penny och HiTest för att nÀmna nÄgra.

I Är Àr det dessutom nytt rekord pÄ antalet utstÀllande företag, 13 stycken.

- Eftersom vi hÄller till i samma lokal som tidigare Är sÄ har vi tvingats sÀga nej till nÄgra utstÀllare som inte fick plats helt enkelt, sÀger Anders Dahlberg som Àr EXPO-ansvarig.

- Varje Är görs utvÀrderingar pÄ vad besökarna och utstÀllarna tycker och eftersom i stort sett alla var mycket nöjda med fjolÄrets upplÀgg, sÄ har vi inte Àndrat nÄgot för i Är förutom lite smÄsaker. SÄ Ärets upplÀgg blir detsamma som förra Ärets, det vill sÀga en mini-mÀssa blandat med aktuella föredrag frÄn mestadels lokala talare, sÀger Christer Gerdtman som har varit med och dragit igÄng expot.

NÄgra av talarna och Àmnena Àr:

‱ Contiki OS - an Operating System for the Internet of Things” - Joakim Eriksson, SICS
‱ ”Vad vill Era kunder och kollegor egentligen lĂ€sa om?” – Joakim Johansson, Evertiq
‱ FPGA-trender, demonstrationer och utbildning” - Lennart Lindh, AGSTU
‱ ”Attrahera morgondagens arbetskraft” - Björn Norden, Jobba i VĂ€sterĂ„s
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1