Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 maj 2012

Nyx Security stärker organisationen

Det säkerhetsföretaget Nyx Security fortsätter sin snabba tillväxt med nya medarbetare och ökad försäljning.
Företaget har ett nytt större kontor i Stockholm och har nyligen anställt två nya nyckelmedarbetare: Jonas Malmgren som ny produktionsansvarig och Benny Ryttervik som ny Key Account Manager.

Nyx Security fortsätter sin snabba tillväxt baserat på en stark efterfrågan på företagets innovativa lösningar inom intelligent kamerabevakning med videoanalys av händelseförlopp i realtid. Nyx säljer sina lösningar både direkt till slutkunder inom, handel, återvinningscentraler, bensinstationer, industri, bygg, kommuner m m, och via samarbetspartners som Bravida Fire & Security, Securitas, Niscayah, Rapid Larmcentral med flera.

Denna strategi har visat sig lyckosam och Nyx kan se en stark försäljningsökning för 2011 och det första kvartalet 2012. Vid utgången av det första kvartalet i år fanns det cirka 5 000 intelligenta bevakningskameror i drift kopplade till Nyx kameracentral. 1 500 brott förhindrades med hjälp av Nyx lösningar under årets första tre månader.

Nyx Security har flyttat sitt Stockholmskontor från Alvik till större och toppmoderna lokaler vid Hornstull på Södermalm. Här finns bra möteslokaler och arbetsplatser, och man har även byggt upp speglingar till sin kameracentral i Ludvika.

Jonas Malmgren är ny produktionsansvarig för Nyx Security. Han har lång erfarenhet av projektledning och produktion och kommer närmast från Niscayah. Benny Ryttervik är ny Key Account Manager (kundansvarig säljare). Han har en gedigen erfarenhet av försäljning i säkerhetsbranschen och kommer även han närmast från Niscayah.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1