Annons
Annons
© dmitriy-shironosov-dreamstime.com Komponenter | 08 maj 2012

Digi-Key avtalar med TRP

Den globala distributören av elektronikkomponenter Digi-Key har ingått ett globalt distributionsavtal med Thomas Research Products (TRP).
”Thomas Research Products är ett företag som producerar elektroniska belysningskomponenter av förstklassig kvalitet till sina kunder och nu även till Digi-Keys kunder i hela världen”, säger Jeff Shafer, Digi-Keys vice VD för globala kopplingsprodukter, passiva produkter och elektromekaniska produkter. ”Vi är glada att kunna lägga till TRP till Digi-Keys leverantörer och tillhandahålla produkter från en ny högkvalitetsleverantör.”

”Vi är glada över att bli partner till Digi-Key”, säger Glenn Garbowicz, vice VD för Thomas Research Products. ”Deras engagemang för kundservice och deras globala täckning kommer att hjälpa TRP att leverera kvalitetsprodukter till våra kunder, både nuvarande och nya.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1