Annons
Annons
Annons
Komponenter | 09 maj 2012

Impact Coatings skriver systemorder

Det Schweiziska specialistföretaget för optiska och elektriska kontaktlösningar, Huber + Suhner AG, har beställt en PlastiCoater 400 från den svenska PVD-systemtillverkaren Impact Coatings AB.
Systemet skall användas för beläggning med Silver MaxPhase. Ordervärdet är cirka 800 000 euro.

Den aktuella ordern omfattar ett långsiktigt samarbete bestående av teknisk support för att anpassa processen till den avsedda applikationen. Under byggnadstiden kommer även Impact Coatings att förse kunden med legoproduktion från sitt beläggningscentra i Linköping. Vidare tecknas kontrakt för leverans av Silver MaxPhase beläggningsmaterial, andra förbrukningsprodukter, systemunderhåll, reservdelar samt vid behov fler beläggningssystem för en period om minst 15 år.

“Vi är stolta over att bli utvalda som leverantör till denna strategiskt betydelsefulla leverans och vi ser fram emot detta långsiktiga samarbete” säger Torsten Rosell, COO på Impact Coatings.

”Silver MaxPhase är ett utmärkt material för vårt behov och möjligheten att integrera ytbeläggningen i produktionsflödet är avgörande för oss” säger Ulf Huegel, Projektledare på Huber + Suhner AG.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-15 17:25 V11.9.0-2