Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© samuel_micut-dreamstime Elektronikproduktion | 11 maj 2012

Grattis Gerdins, 60 år!

På 60 år har man gått från en mindre mekanisk verkstad till industrikoncern.
Sedan 60 år tillbaka har företagen i Gerdins Group utvecklats från en liten lokal mekanisk verkstad till en högteknologisk industrigrupp. Nu firar man alltså jubileum.

"En genomgående röd tråd i historien har varit det stora engagemanget, viljan att ständigt utvecklas och att alltid tillgodose kundernas behov av produkter och tjänster av högsta kvalitet. Vi fortsätter att aktivt satsa på kompetens-, teknik- och marknadsutveckling för att ytterligare stärka vår och våra kunders konkurrenskraft", skriver företaget med anledning av firande.

Gerdins Group, med sex produktionsenheter i Sverige och Polen, levererar systemmontage, bearbetade mekaniska detaljer, kapslingar, kablage och stanslösningar till kunder inom de mest krävande industrisegmenten på alla kontinenter. Gerdins Group omsätter idag runt 500 miljoner och har ungefär 430 anställda.

Då som nu är hem-orten ångermanländska Mjällom.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1