Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 maj 2012

Digi-Key och T-Global Technology tecknar distributionsavtal

Digi-Key Corporation och T-Global Technology, en leverantör av avancerade värmehanteringslösningar, tillkännagav i dag att de två företagen har tecknat ett globalt distributionsavtal.
T-Global Technology producerar ett brett produktsortiment för värmehantering, inklusive gränssnittsmaterial, värmeledande isoleringsmaterial, värmespridare, termiskt fett, värmeledande gel, flexibla absorberande material och kretskort.

”Värmehantering är en mycket viktig komponent i alla ingenjörers design”, säger Jeff Shafer, Digi-Keys vice vd för globala kopplingsprodukter, passiva produkter och elektromekaniska produkter. ”Digi-Key är glada att lägga till T-Global Technologys serie värmehanteringsprodukter till vårt utbud. Vi är säkra på att våra globala kunder kommer att se fram emot att använda T-Globals produkter i sin design.”

”Att göra vårt breda sortiment av specialiserade värmehanteringsprodukter tillgängligt för Digi-Keys omfattande kundbas är spännande och vi är övertygade om att detta blir ett trevligt förhållande för båda parter”, säger Danbury Collins, T-Global Technologys direktör.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-2