Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 maj 2012

Digi-Key och T-Global Technology tecknar distributionsavtal

Digi-Key Corporation och T-Global Technology, en leverantör av avancerade värmehanteringslösningar, tillkännagav i dag att de två företagen har tecknat ett globalt distributionsavtal.
T-Global Technology producerar ett brett produktsortiment för värmehantering, inklusive gränssnittsmaterial, värmeledande isoleringsmaterial, värmespridare, termiskt fett, värmeledande gel, flexibla absorberande material och kretskort.

”Värmehantering är en mycket viktig komponent i alla ingenjörers design”, säger Jeff Shafer, Digi-Keys vice vd för globala kopplingsprodukter, passiva produkter och elektromekaniska produkter. ”Digi-Key är glada att lägga till T-Global Technologys serie värmehanteringsprodukter till vårt utbud. Vi är säkra på att våra globala kunder kommer att se fram emot att använda T-Globals produkter i sin design.”

”Att göra vårt breda sortiment av specialiserade värmehanteringsprodukter tillgängligt för Digi-Keys omfattande kundbas är spännande och vi är övertygade om att detta blir ett trevligt förhållande för båda parter”, säger Danbury Collins, T-Global Technologys direktör.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-15 17:25 V11.9.0-2