Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 22 maj 2012

Flera nya ordrar för Sorubin och Microluft

Framgångarna för det svenska miljöteknikföretaget Sorubin och dess energieffektiva luftare Microluft fortsätter. Sorubin har den senaste tiden fått tre nya svenska kunder som samtliga har beställt Microluft.
Sydskånes Avfallsaktiebolag, SYSAV, har beställt en Microluft med ben och flytkropp för nitrifikation (kväverening) av lakvatten i en fyra meter djup lakvattendamm vid Hedeskoga avfallsanläggning i Ystad. SYSAV hanterar för den regionala avfallshanteringen och återvinningen i södra Skåne och har ansvar för 14 kommuner och 15 återvinningscentraler.

Landskrona Svalövs Renhållnings AB, LSR, har lagt en order på en Microluft med ben för nitrifikation (kväverening) av lakvatten i en fyra meter djup lakvattendamm vid Landskrona Återvinningscentral. LSR ansvarar för insamling, transport och behandling av avfall från hushåll, industrier och verksamheter i Landskrona och Svalövs kommuner.

Karlskrona kommun har lagt en beställning på en Microluft för utfällning av järn och mangan för att förbättra drickvattenkvaliteten i en sex meter djup bassäng vid Lyckeby Vattenverk.

- Tre nya ordrar på kort tid är självfallet mycket glädjande. Det visar att vår energieffektiva luftare Microluft fortsätter att vinna marknadsacceptans, säger Stefan Sandström, vd, Sorubin.
Sorubin tar in nya aktieägare för en global satsning
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2