Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 maj 2012

Louise Felldin till Acreo AB

Louise Felldin är ny Marknads- och kommunikationschef på Acreo AB.
Louise Felldin kommer närmast från Markus Reklambyrå AB, Linköping, där hon varit vd och strategisk projektledare sedan 2007. Dessförinnan var hon biträdande avdelningschef för Externa relationer vid Linköpings universitet med ansvar för LiUs kommunikationsarbete inom bl a forskningsfinansiering, studentrekrytering och internationalisering.

– Louise har en stark erfarenhet som passar väl in i vår samverkan med akademi, företag och samhället, säger Mårten Armgarth vd på Acreo AB.

Marknads- och kommunikationschefen har det strategiska ansvaret för Acreos marknadsföring och kommunikationsarbete och ska, tillsammans med moderbolaget Swedish ICT, verka för att stärka företagets varumärke och medierelationer.

– Det känns både hedrande och spännande att, tillsammans med Acreos kompetenta medarbetare, få leda företagets kommunikationsarbete så att Acreos samhällsrelevanta och innovativa forskning blir ännu mer känd för allmänhet, akademi och näringsliv, säger Louise Felldin.

Hon tillträdde tjänsten den 21 maj.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2