Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© andrzej-thiel-dreamstime.com Mönsterkort | 30 maj 2012

Europeisk mönsterkorts-tillverkare vill satsa skandinaviskt

Den italienska mönsterkortstillverkaren Cistelaier ser stora möjligheter i Skandinavien och kommer stÀrka upp försÀljningen i regionen.
Att Sydeuropa befinner sig i ekonomisk gungning Ă€r vid detta lag vĂ€lkĂ€nt faktum. Även mönsterkortsindustrin i lĂ€nder som Italien har darrat och krisat. Cistelaier Ă€r ett av de företag som expanderar samtidigt som mĂ„nga av dess konkurrenter slĂ„r igen, det sĂ€ger sĂ€lj- och marknadschef Davide Magnani till evertiq i en intervju.

Detta har stÀllt krav pÄ företaget att följa med i en förÀndringsbenÀgen tid. Idag arbetar man med en allt frÄn prototyper och smÄ snabba serier till medium och hög volym, bÄde enklare kort och multilayer.

Man har ocksÄ certifierat sig mot fyra olika branscher: EN 9100 för aerospace, ISO TS 16949 för den automotiva branschen, ISO 13485 för medicinteknik och IRIS för jÀrnvÀgsindustrin.

”VĂ„rt mĂ„l Ă€r att nĂ„ lĂ€ngre pĂ„ den europeiska marknaden. HĂ€r tittar vi i synnerhet pĂ„ Tyskland och tysk-talande lĂ€nder dĂ€r vi ser stora möjligheter och tillfĂ€llen för att öka antalet affĂ€rer och vĂ„r marknadsandel. Skandinavien Ă€r ocksĂ„ vĂ€ldigt intressant för oss. HĂ€r börjar vi se vĂ€ldigt goda resultat och vi stĂ€rker upp vĂ„r försĂ€ljningsorganisation i det hĂ€r omrĂ„det”, det sĂ€ger Davide Magnani.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-2