Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© andrzej-thiel-dreamstime.com Mönsterkort | 30 maj 2012

Europeisk mönsterkorts-tillverkare vill satsa skandinaviskt

Den italienska mönsterkortstillverkaren Cistelaier ser stora möjligheter i Skandinavien och kommer stärka upp försäljningen i regionen.
Att Sydeuropa befinner sig i ekonomisk gungning är vid detta lag välkänt faktum. Även mönsterkortsindustrin i länder som Italien har darrat och krisat. Cistelaier är ett av de företag som expanderar samtidigt som många av dess konkurrenter slår igen, det säger sälj- och marknadschef Davide Magnani till evertiq i en intervju.

Detta har ställt krav på företaget att följa med i en förändringsbenägen tid. Idag arbetar man med en allt från prototyper och små snabba serier till medium och hög volym, både enklare kort och multilayer.

Man har också certifierat sig mot fyra olika branscher: EN 9100 för aerospace, ISO TS 16949 för den automotiva branschen, ISO 13485 för medicinteknik och IRIS för järnvägsindustrin.

”Vårt mål är att nå längre på den europeiska marknaden. Här tittar vi i synnerhet på Tyskland och tysk-talande länder där vi ser stora möjligheter och tillfällen för att öka antalet affärer och vår marknadsandel. Skandinavien är också väldigt intressant för oss. Här börjar vi se väldigt goda resultat och vi stärker upp vår försäljningsorganisation i det här området”, det säger Davide Magnani.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2