Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dmitriy-shironosov-dreamstime.com Elektronikproduktion | 31 maj 2012

Epsilons ingenjörer förstärker norska Aibel

Konsultföretaget Epsilon tecknar avtal med norska Aibel, verksamma i Norge inom leverans av tjänster relaterade till olja, gas och förnybar energi.
Aibel AS är en leverantör av tjänster relaterade till olja, gas och förnybar energi. Företaget har cirka 5 000 anställda och bygger oljeplattformar och flytande produktion, lagring och avlastningsenheter samt utför stora underhålls- och förbättringsarbeten på den norska kontinentalsockeln.

– För Epsilon innebär avtalet att vi blir leverantör till ytterligare en av de stora konsultköparna i Norge. Detta är särskilt glädjande eftersom vi vid årsskiftet startade upp ett nytt dotterbolag i Norge, Epsilon Solutions AS i Oslo, säger Mats Boström, koncernchef för Epsilon.

– För Aibel innebär avtalet med Epsilon att vi stärker vårt företags försörjning av ingenjörer och därmed långsiktigt även våra tillväxtmöjligheter, säger Sonja Koppang, Manager Consultancy Services, Aibel.

Uppdraget innefattar ingenjörstjänster inom en mängd olika områden, som elkonstruktion, mekanisk konstruktion, rör- och anläggningskonstruktion, tekniska beräkningar, process och säkerhetsanalyser.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2